top of page

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές/επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων (η νέα αποστολή είναι δωρεάν).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής  αφορά σε ελάττωμα του προϊόντος η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του καθώς και την επιστροφή του ποσού. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε η οποία παρέδωσε την παραγγελία σας. 

Στα προιόντα που είναι στην κατηγορία SALES (Bazaar) καθώς και στα προιόντα που είναι σε έκπτωση πέραν της περιόδου των επίσημων Εκπτώσεων ΔΕΝ υπάρχει δυνατότα αλλαγής, παρά μόνο αλλαγή μεγέθους εφόσον υπάρχει διαθέσιμο.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι αλλαγές/επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση κατά την οποία παρελήφθησαν, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις τους (καρτελάκια, barcode κλπ). Επιπλέον ο πελάτης οφείλει να συμπεριλάβει το σχετικό παραστατικό πώλησης (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο αγοράς).
Αν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί, δηλαδή έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού, ή δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η εταιρία έχει το δικαίωμα να μη δεχθεί την αλλαγή/επιστροφή τους.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής των προϊόντων, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  jolielaideboutiue@gmail.com , παραθέτοντας τον αριθμό της παραγγελίας του (εντός δεκατεσσάρων 14 ημερολογιακών ημερών) και ενημερώνοντας την εταιρία για το νέο προϊόν που επιθυμεί. Στην περίπτωση που το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη ή υψηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν, η διαφορά της αξίας αντίστοιχα είτε θα πιστωθεί, είτε θα χρεωθεί στη νέα αποστολή.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ/ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Σε περίπτωση υπαναχώρησης δίνονται οι παρακάτω εναλλακτικές:
1.    Πιστωτικό για μελλοντική αγορά: Με την επιστροφή του προϊόντος σας αποστέλλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα “πιστωτικό” που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέψατε. Το πιστωτικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική σας αγορά χωρίς χρονικό περιορισμό και περισσότερες από μια φορές μέχρι εξαντλήσεως της αξίας του.
2.    Αλλαγή Προϊόντος με άλλο προϊόν.
α) Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος στο κατάστημά μας, με περιθώριο ενός μήνα από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
β) Για πραγματοποίηση αλλαγής με ίδιο η άλλο προιόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος: Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή  απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε την λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.
3.    Επιστροφή χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ για ελαττωματικά προϊοντα: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επέλεξες να πληρώσεις την παραγγελία σου, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
 
Η διεύθυνση αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων είναι η παρακάτω:
JOLIE LAIDE BOUTIQUE
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΤΚ 18120, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΤΗΛ. 2104978895

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το eshop  είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση jolielaideboutique@gmail.com, είτε τηλεφωνικώς στο 210-4978895 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. – 6 μ.μ.).
 
ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Αν λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) καθιστούν αδύνατο να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, ο πελάτης θα ενημερωθεί μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να δηλώσει εάν επιθυμεί την ολοκλήρωση της παραγγελίας. H εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας και υπόσχεται ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομαλή εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ
Η εταιρία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών όποτε το κρίνει αναγκαίο, χωρίς καμία προειδοποίηση. Υποχρεούται δε να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

bottom of page